انواع بافت برنج
08
دی
بافت و جنس برنج، بر اساس میزان نشاسته موجود در آن به حالتهای متفاوت بلوری یا شیشهای، و نرم بصورت دانههای مغزدار مرواریدی، در میآید. بافت برنج در زمان پخت به راحتی، با میزان سبکی و چسبندگی آن رابطهای مستقیم دارد. عمدتاً برنجهای مغزدار و توپر، از کیفیت بالاتری برخوردارند؛ به برنجهای شیشهای و کریستالی، برنج پرمحصول هم گفته میشود. چرا که در فرآیند کشاورزی مکانیزه و در شرایط خاص تولید انبوه کشت میشود، که در قیمت بصرفه است.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری